[Nu ook als particulier recht op volledige teruggaaf BTW!]
[Zonnepanelen op uw dak zonder 1 euro investering?]

Over Sepa Solar

Sepa-Solar-RGB

 

Wie milieubewust leeft en onderneemt kiest voor duurzame energie. En dat doen steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen. Het aandeel duurzame energie in het totale binnenlandse energieverbruik is groeiende. Dat is goed voor het milieu. Energie die is opgewekt met behulp van natuurlijke hulpbronnen als zon, wind, waterkracht en biomassa heeft minder effect op de leefomgeving en het klimaat dan de winning van energie uit fossiele brandstoffen. Niet voor niets wordt duurzame energie ‘groene’ energie genoemd.

Sepa Solar is voortgekomen uit Sepa Green Energy. Sepa Green wil Nederland op een verantwoorde en transparante wijze van energie voorzien. Dit doen wij door gebruik te maken van duurzame energieopwekking op diverse Nederlandse productielocaties. Hierdoor sparen we niet alleen het milieu maar creëren we ook een betrouwbare energievoorziening.

Sepa Solar richt zich volledig op het ontwikkelen en realiseren van hoogwaardige zon PV projecten voor de particuliere en zakelijke markt. Voor elke situatie is een passende oplossing. Kenmerkend is dat deze praktisch toepasbaar, technisch haalbaar en bovenal economisch rendabel moet zijn.