[Nu ook als particulier recht op volledige teruggaaf BTW!]
[Zonnepanelen op uw dak zonder 1 euro investering?]

Partnership

Uw klant wil zonnepanelen en u zoekt een betrouwbare partner met ruime ervaring die u van A tot Z kan ondersteunen bij de keuze van de juiste PV materialen?

Dan bent u bij Sepa Solar aan het juiste adres.

 

Wat kan Sepa Solar voor u als installateur betekenen:

  • Betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de zon PV markt
  • Uitsluitend A-klasse PV materialen
  • Niet gebonden aan merken, dus onafhankelijk advies
  • Ondersteuning richting uw eindklant
  • Concurrerende prijzen
  • Correcte leveringen
  • 24/7 bereikbaar

Advies

Sepa Solar kan u adviseren de juiste Pv materialen te kiezen voor elk type eindklant. Wij ondersteunen installateurs met onze berekeningen en ervaring, ook voor fiscale vraagstukken bent u bij het juiste adres. Waar nodig zullen we samen met u uw klant bezoeken. Uw klant is bij Sepa net zo belangrijk als onze eigen klanten.

Installatie

Bent u als installateur nieuw met het monteren en installeren van zon PV installaties, dan kunnen wij u uiteraard ondersteuning bieden. Wij kunnen u telefonisch begeleiden of een ervaren monteur beschikbaar stellen, zo lang en zo vaak u dat wenst.

Leveren van zonnepanelen installaties

Wij zitten niet vast aan één bepaald merk of type. Dit kan ook niet. Elke installatie is immers maatwerk en afhankelijk van de wensen van de eindklant. Afhankelijk van het gewenste vermogen is ook de keuze voor de juiste omvormer zeer essentieel, Sepa kan op afstand inzien of uw klant een één fase of drie fase omvormer nodig heeft.

Samengevat:

Sepa Solar is de specialist op het gebied van zonnepanelen. Vele opdrachtgevers en installateurs zijn u reeds voorgegaan. Een langdurige en duurzame samenwerking is voor ons het absolute einddoel!